Güzellik yarışmasında skandal

Güney Kore'de düzenlenen Miss Asya Pasifik Güzellik yarışmasına katılan 19 yaşındaki İngiliz güzeli, bütün jüri üyelerinin tek tek gelip "benimle yatarsan oyum sana" teklifinden bıkınca ülkesine kaçtı

Güzellik yarışmasında skandal
22 Ekim 2011 Cumartesi 09:45 tarihinde eklendi, 3.248 kez okundu.

İngiliz basınından The Sun gazetesinin haberine göre; uluslararası bir yarışma olan Miss Asya Pasifik Güzellik Yarışması'nda dereceye girip, dünya güzellik yarışmasına katılma hayali kuran kızın başına gelmedik kalmadı.

Yarışma için otelde kaldığı 3 gün boyunca her önüne gelenin seks istediğini anlatan Amy Willerton, "Bunların tamamına yakını yarışma jürisiydi. Jürinin dışında organizatörler tarafından da seks yapmak için zorlandım" dedi.

"Yarışmaya katılan bütün kızlar kazanmak için sek yapmaları gerektiğini biliyordu" şeklinde konuşan İngiliz güzeli, "Yarışmanın sponsorları çırılçıplak poz vermemi bile istedi" dedi.

50 kızın katıldığı yarışmada İngiliz güzeliyle birlikte Miss Guyana ve Miss Kosta Rika da kaçtı. Kalan kızların tamamının jüri ile yattığını belirten Amy, "Güzellikte değil yatakta iyi olan kazandı" dedi.Yarışmanın birinciliğini Hindistanlı Tanvi Singla aldı.