Sinan Bolat tekliflere açık

Hırvatistan maçında gösterdiği performansla beğeni kazanan Standard Liege’de forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, Türk takımlarının gündeminde düşmüyor.

 

 Son dönemde ismi özellikle Beşiktaş’la anılan genç file bekçisinin temsilcisi Kısmet Eriş ise konuyla ilgili olarak tekliflere açık olduklarını belirtti.
 
"Türkiye’den teklif gelirse bunu değerlendiririz." diyen Eriş, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Türk takımları Sinan’ı gerçekten istiyorlarsa biz konuşmaya açığız. Bir teklif gelirse bunu değerlendiririz. Şu anda Sinan'ın takımı Standard Liege, Sinan takımı için elinden geleni yapıyor. Avrupa kupalarında da başarıyla oynuyor. Sinan, iyi bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebilir. Ancak Türkiye’ye gitmek için uykularının kaçtığını söyleyemem.  Sinan büyük futbol takımlarını tercih etmek istiyor. Bu Türkiye’nin büyük takımları da olabilir; Avrupa’nın diğer büyük takımları da olabilir. Bir teklif gelirse bunu değerlendiririz. Beşiktaş, Galatasaray, Sevilla, Porto, Milan bizim için aynıdır. Büyük takım büyük takımdır.” diye konuştu.
 
SERDAR ADALI’YLA GÖRÜŞTÜK
 
Sinan için Serdal Adalı’yla görüşme yaptıklarını ifade eden Eriş, “Kendisiyle bir kez konuştuk; ama derinlemesine bir konuşma yapmadık. Sinan’ın iyi bir kaleci olduğunu, Beşiktaş’a uygun bir futbolcu olduğunu söyledi. Biz tamam dedik, sonrasında fazla üstüne gidilmedi.” dedi.
 
Sinan’ın Türk takımlarından hiçbirini tutmadığını ve hepsine eşit mesafede olduğunu belirten Kısmet Eriş, “Rüştü beğendiği, örnek aldığı bir kaleci; ama Sinan bir hiçbir takımı tutmuyor. Hangi takım olursa olsun, Sinan profesyonelce görevini yapar.” şeklinde konuştu.
 
HIRVATİSTAN MAÇINDA ALIŞIK OLDUĞUMUZ BİR PERFORMANS SERGİLEDİ
 
"Sinan, Hırvatistan maçında olağanüstü bir performans sergilemedi; zaten izlediğiniz performansı her zaman gösteriyor." diyen Eriş, sözlerini şöyle tamamladı:
 
"Deplasmanda oynanan maçları çok seviyor. Rakip takım taraftarı önünde daha iyi oynuyor. Son derece profesyonel bir oyuncu kendisini bu tür maçlara çok iyi hazırlıyor."
Haber Tarihi: 23 Kasım 2011 Çarşamba 14:54Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sinan-bolat-tekliflere-acik-100364-haber/