Forması Akatlar'ın tavanında

NBA’deki lokavt süresince Beşiktaş Milangaz’da forma giyen Deron Williams, dün oynanan Lieden maçından önce taraftara veda konuşması yaptı, ‘Türkiye’yi seviyorum, en büyük Beşiktaş’ diyen süper yıldızın forması Akatlar’da tavana asıldı

 

Beşiktaş Milangaz’da 3 aya yakın bir zaman forma giyen ve taraftarların sevgilisi haline gelen Deron Williams, lokavtın bitişi nedeniyle dün veda etti. Siyah-beyazlılar’ın Lieden ile oynadığı Eurochallenge Cup maçı öncesinde diğer NBA’li Semih Erden ile birlikte oyun alanına davet edilen Williams’a taraftarlar müthiş bir ilgi gösterirken, Demirören Şirketler Grubu CEO’su Yağmur Şatana her iki oyuncuya da hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.
 
Taraftarlara veda konuşmasını Türkçe yapan Deron Williams, “Teşekkür ediyorum. Taraftarları seviyorum. Beşiktaş’ı seviyorum. En büyük Beşiktaş” ifadelerini kullandı. Bu sözlere taraftarlar, coşkulu bir şekilde karşılık verdi.
 
Deron Williams’ın Beşiktaş Milangaz’da giydiği 8 numaralı forma da emekli edildi. Siyah-beyazlı 8 numaralı formayla başarılı maçlar çıkaran, FIBA Eurochallenge Kupası’nda ürettiği 50 sayıyla kariyer rekoru kıran Deron Williams’ın forması, salonun tavanına asıldı.
 
Süper yıldız, bu törenin ardından takım arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi, ardından da taraftarlarını kırmadı ‘üçlü’ çektirdi. Williams’a ‘üçlü’ çektirme hareketlerini, saha ortasında Semih Erden yaptırdı, ardından her iki oyuncu da oyun alanını alkışlar arasında terkedip, maçı protokol tribününde seyretti.
 
Teşekkür ziyareti
NBA’de lokavt’ın bitmesi nedeniyle birkaç gün içinde ülkesine dönecek olan Beşiktaş Milangaz’ın dünyaca ünlü yıldızı Deron Williams, Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve DK Gazetecilik hissedarı Erdoğan Demirören’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Süper yıldız, lokavt süresince Türkiye’de oynamasını sağlayan Erdoğan Demirören’i ziyaretinde, Beşiktaş camiasına teşekkür ederek, siyah-beyazlı ekipteki günlerini unutmayacağını söyledi.
 
 
İmza da dağıttı
Deron Williams, karşılaşma öncesinde Beşiktaş Milangaz Arena’da bulunan Kartal Yuvası’nda taraftarlarla buluştu ve imza dağıttı. Organizasyona büyük ilgi gösteren taraftarlar formalarını, atkılarını ve maç biletlerini imzalatırken, bazı taraftarların korsan ürün imzalatmaya çalışmalarına yetkililer izin vermedi.

Milliyet
Haber Tarihi: 30 Kasım 2011 Çarşamba 08:51Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/formasi-akatlarin-tavaninda-101234-haber/