Veena Malik soyundu, Pakistan karıştı

Pakistanlı tanınmış aktris Veena Malik’in, FHM Dergisi’nin Hindistan baskısına, kolunda Pakistan’ın korkulan istihbarat servisinin (ISI) baş harflerinin yer aldığı dövmesiyle verdiği çıplak poz, ülkede tartışmaya neden oldu.

 

 
Malik’in FHM India’da, aralık sayısının yayınlanmasından önce internet sitesinde yer alan çıplak pozu, hafta başından bu yana sosyal paylaşımsiteleri Facebook ve Twitter’daki yazışmaların gündemine otururken, muhafazakâr ülkede çeşitli tepkilere yol açtı.
 
Muhafazakâr kesim 33 yaşındaki Malik’in Müslümanlar için bir utanç kaynağı olduğunu öne sürdü. Tepkilerin artması üzerine bir açıklama yapan genç oyuncu, dergiye böyle bir poz vermediğini öne sürerken, derginin editörü Kabir Şarma, aktrisin bu pozu kendi isteğiyle verdiğini belirterek, “Tüm kayıtlar elimizde. Veena ISI fikri karşısında çok heyecanlandı” dedi.
 
Pakistan İçişleri Bakanı Rahman Malik de, gazetecilerin Pakistan’ın konuyu yargıya götürüp götürmeyeceği yönündeki sorusuna, “Önce fotoğraf gerçek mi yoksa sahte mi onu anlayalım” yanıtını verdi.
 
İLK KEZ OLMUYOR
 
Veena Malik, Müslüman kadınların istedikleri gibi giyinmelerine verdiği destek ve Pakistan’daki namus cinayetlerine karşı sözleri nedeniyle daha önce de muhafazakârları kızdırmıştı.

Habertürk
Haber Tarihi: 04 Aralık 2011 Pazar 15:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/veena-malik-soyundu,-pakistan-karisti-101787-haber/