Keşan Müftüsü'ne Noel Baba'dan hediye

'Noel Baba' için kullandığı ifadaler Keşan Müftüsü Süleyman Yeniçeri'nin başına dert almasına neden oldu. Süleyman Yeniçeri hakkında inceleme başlatıldı

 

Diyanet İşleri Başkanlığı, Edirne'nin Keşan ilçesi Müftüsü Süleyman Yeniçeri'nin "Noel Baba" ile ilgili sözleri üzerine inceleme başlattı.
    
Diyanet İşleri Başkanlığı Basın Merkezi'nden alınan bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığı, Keşan Müftüsü Yeniçeri'nin "Noel Baba" ile ilgili ifadeleri üzerine, inceleme başlattı.

SÜLEYMAN YENİÇERİ NE DEMİŞTİ ?
    

Süleyman Yeniçeri, "Noel Baba" ile ilgili olarak "Noel Baba yaşamış mı, yaşamamış mı belli değil. Bir yer söyleniyor ve orada yaşadığı ifade ediliyor. Ama Hristiyan aleminin çıkardığı bir şahsiyettir. Noel Baba baca ve pencereden giriyor. Ama doğru dürüst birisi olsa kapıdan girerdi. Biz de kapıdan giriliyor. Kuran-ı Kerim'de 'Evlere kapıdan girin' diyor. Neden bacadan giriyor ki-" ifadelerini kullanmıştı.

Haber Tarihi: 28 Aralık 2011 Çarşamba 12:43Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kesan-muftusune-noel-babadan-hediye-104915-haber/