Ekranda gergin anlar

CNN Türk'te ekrana gelen programda Nagehan Alçı İle Enver Aysever birbirlerine girdiler

 

CNN Türk'te ekrana gelen programda Nazlı Ilıcak, "çocuk" diye tabir edilenden yaşça daha büyük bir gencin 23 Nisan'da konuşturulduğunu ve çeşitli kesimlerden tepki alındığı olayı hatırlatınca Enver Aysever araya girerek Ilıcak'ı eleştirdi.
 
ÇILDIRTAN BÜYÜKANIT BENZETMESİ
 
Enver Aysever'in bahsedilen gencin İmam Hatipli olduğundan dolayı değil, yaşça büyük olduğundan dolayı eleştirilerin yöneltildiğini hatırlatması üzerine Nazlı Ilıcak'ın "Bu kafa Yaşar Büyükanıt kafasıdır" sözleri stüdyoyu bir anda karıştırdı.
 
KAVGA İYİCE BÜYÜDÜ
 
Bunun üzerine Enver Aysever sesini yükselterek "Bu ayıptır, ne demek şimdi bu, ben neden Büyükanıt gibi düşüneyim ki" şeklinde tepki verirken programın dün geceki moderatörü Nagehan Alçı'nın da araya girmesiyle kavga iyice büyüdü.
 
TERÖRİZE ETMEKLE SUÇLADI
 
Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı'nın birlikte Enver Aysever'e yüklenmesi üzerine sesler bir anda yükseldi. "Büyükanıt" benzetmesi karşısında çılgına dönen  Enver Aysever, "Bıktım artık sizin benzetmelerinizden" diye tepki gösterirken, Nagehan Alçı da Aysever'i "Terbiyesizlik, programı terörize etmek ve kompleksli olmak"la suçladı.
Haber Tarihi: 13 Ocak 2012 Cuma 08:38Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ekranda-gergin-anlar-107241-haber/