8 yaşında gitar dahisi

Gitar becerileri ile dünya çapında müzik tutkunlarını etkileyen 8 yaşındaki İngiliz kız, videolarını yayınlamaya devam ediyor.

 

Son videosunda, Finlandiyalı senfonik metal grubu Stratovarius'un bir şarkısını gitarla solo çalan Zoe Thomson ismindeki bu kız şimdiden geniş bir hayran kitlesi oluşturdu.
 
Gitarı oldukça hızlı ve bir o kadar kolayca çalabilen ZoeThomson'ın videoları 500.000 izleyicinin üzerinde görüntülendi.

İşte Zoe'nun son videosu!
 
6 yaşından bu yana gitar çalan ZoeThomson, bu süre içinde de birçok konserde elektro gitarıyla sahne aldı.
 
Kısa süre önce bir gitar şirketiyle anlaşan ZoeThomson'ın annesi "Zoe gerçekten çok sevinçli ve heyecanlı. Onun böyle bir anlaşmaya imza atması onun yaşındaki bir çocuk için büyük başarı. Onda özel bir yetenek var ve birileri onun bu yönünü keşfetti. Bu çok güzel bir duygu" diye konuştu.
 
Zoe Thomson'ın son videosunu izleyen internet kullanıcıları onun bu videosu için 'Kutsal gitar dahisi Batman! Meziyetli:) Eddie Van Halen onun üzerinde hiçbir hakka sahip değil! yorumları yaptılar.
 
Bir diğer yorum ise ' Minicik elleriyle bunları başarmak onun için zor olabilir ama hala deli gibi beceriye sahip' şeklindeydi.

Objektif Haber
Haber Tarihi: 27 Ocak 2012 Cuma 22:02Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/8-yasinda-gitar-dahisi-109553-haber/