Nazlı Ilıcak'tan Erdal Şafak'a şok suçlama!

Nazlı Ilıcak "Her Taşın Altında 'The Cemaat' mi Var?" adlı kitabında şu anda yayın yönetmeni olan Erdal Şafak'ı da eleştiriyor.

 

TV 8 ekranında Gökmen Karadağ'ın sorularını yanıtlayan Nazlı Ilıcak "Her Taşın Altında 'The Cemaat' mi Var?" adlı kitabını anlattı. Programa Ilıcak'ın kitabında iki yazısını alıntıladığı Erdal Şafak eleştirisi damga vurdu.
 
Nazlı Ilıcak, halihazırda yazarı olduğu Sabah gazetesinin yayın yönetmeni olan Erdal Şafak'ın 2007 yılında cumhurbaşkanı seçimleri sürecinde yaşanan krizde kaleme aldığı iki yazıyı da eleştiri konusu yapıyor.
 
ERDAL ŞAFAK'I EMİN ÇÖLAŞAN'LA AYNI CEPHEDEN ELEŞTİRDİ
 
Nazlı Ilıcak, 27 Nisan e-muhtırası sürecinde yazılarıyla askeri vesayete deste verdiği nedeniyle eleştirdiği isimler arasında yer alan İlhan Selçuk, Emin Çölaşan, Ertuğrul Özkök, Yalçın Bayer gibi isimlerin yanında şu anda hükümete tam destek veren Sabah gazetesi ve yayın yönetmeni Erdal Şafak'ı da aynı kapsamda eleştiriyor. Şafak'ın 2007 Nisan'ında kaleme aldığı Testi Kırılmadı ve Not Etmek yazılarından alıntılar yapan Nazlı Ilıcak, Şafak'ı muhtıraya destek olmakla eleştiriyor.
 
Nazlı Ilıcak, halihazırda yayın yönetmeni olan Erdal Şafak'ın yazısına kitapta hangi amaçla yer verdiğini şöyle açıkladı:
 
"Bir husumet amacıyla o yazıyı kitaba almadım. Bu kitap referans niteliği taşısın istedim. Bu amaçla not düştüm." 

Medyaradar
Haber Tarihi: 03 Şubat 2012 Cuma 19:44Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/nazli-ilicaktan-erdal-safaka-sok-suclama-110610-haber/