"Böylesini hiç görmedim"

Fenerbahçe formasıyla ilk maçına çıkan ve Beşiktaş ağlarını havalandıran Sow, Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdırdı. Böyle bir taraftarı Avrupa'da görmediğini söyleyen Sow, taraftarın sürekli olarak motivasyon sağladığını söyledi.

 

Sow'un açıklamaları şöyle:
 
"Afrika Kupası nedeniyle takıma geç katıldım. İki antrenmana çıktım. Çoğu arkadaşımı tanımıyorum ama elimden geleni yapmaya çalıştım. Oyun düzenine adapte olmaya çalıştım. Kendimce iyi performans sergilemesem de takım olarak galip geldiğimiz için çok mutluyum. Defansif olarak iyi oynadık. Gol yemedik. Kendim adıma ve takımım adına çok mutluyum.
 
Böyle bir taraftarı Avrupa'da hiç görmedim. Senegal de zaman zaman böyle atmosgfer olur ama herkesin yürekten takıma destek olduğu bir atmosferi yaşamamıştım. ısınmaya çıktığımda zaten bunu gördüm. Niang ve Dia bana bunu söylemişti. Kendi gözlerimle de gördüm. Sürekli destek olup motivasyon sağlıyorlar. Bu da benim için çok olumlu bir şey"
 
Fenerbahçe'nin ilk golünü atan Yobo ise, "Benim gol atmamdan öte kazanmamız önemliydi. Bugün kazanmamız gerekiyordu. Samsun maçı bizim için kötüydü. Bugün kazanmamız gerekiyordu. Golüm duran toptan geldi. Tribünde ailem vardı. Annem uzun süredir maçlarıma gelmiyor. Golü atınca sevincimi o bölgede yaşadım" dedi.

Habertürk
Haber Tarihi: 05 Şubat 2012 Pazar 21:49Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/boylesini-hic-gormedim-110809-haber/