Şamil Tayyar'dan Nazlı Ilıcak'a şok suçlama

AKP Gaziantep milletvekili ve gazeteci Şamil Tayyar'dan Nazlı Ilıcak'a canlı yayında şok suçlama geldi.

 

Şamil Tayyar, Nazlı Ilıcak'ın MİT depreminde hükümeti topa tutmasının özel nedenleri olduğunu söyledi.

Habertürk ekranında konuşan Şamil Tayyar, Nazlı Ilıcak’ın 'Hakan Fidan yüzünden bütün MİT’çilere dokunulmazlık gelmiyor mu, bu çok büyük sorumluluk değil mi?' diyerek yönelttiği soruya cevap verdi.

“Ben Nazlı Ilıcak’ın son dönemdeki eleştirilerinin özel nedenden kaynaklandığını düşünüyorum ama bu özel nedeni de bu televizyon ekranında ifade etmenin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Burada maksat eğer MİT içindeki kirli ve karanlık adamları temizlemekse bu temizlik operasyonu MİT Müsteşarı’ndan başlamazdı. Buradaki temel kaygı kirli adamları temizlemek değil başka bir hesabı görmekti.”

Şamil Tayyar spikerin Nazlı Ilıcak’ın bugünkü yazısıyla ilgili sorusuna da şu karşılığı verdi:

“Eğer sayın Nazlı Ilıcak MİT’teki temizlik konusunda bu kadar duyarlıysa kendisine tavsiyem MİT Müsteşarı ile ilgili İsrail’le birlikte yayınlar yapan Oda TV ile ilgili, şikayetini keşke geri çekmeseydi. Dolayısıyla Nazlı Ilıcak’ın bu konularda en son söz söylemesi gereken kişi olduğunu düşünüyorum.”


Medyaradar
Haber Tarihi: 15 Şubat 2012 Çarşamba 21:13Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/samil-tayyardan-nazli-ilicaka-sok-suclama-112346-haber/