Kocalarına bu barı yasakladılar

Sekiz yıl boyunca yönettiği bara fazla müşteri çekemeyen kadın, en sonunda buna bir çözüm buldu ama

İtalya'nın kuzeyindeki Bagnolo Mella'daki Le Cafe adlı bar, kasabanın erkeklerine karıları tarafından yasaklandı.

 
Kafenin sahibi olan Laura Maggi, sekiz yıl boyunca işlettiği mekanına çok müşteri çekemeyince çözümü "iddialı" elbiseler giymekte buldu.
 
Laura'nın bu çözümü oldukça işe yaradı ve erkek müşteriler bir anda Le Cafe'nin müdavimleri haline geldi. Hatta müşteri sayısı o kadar arttı ki, belediye başkanı barın önünde oluşan aşırı trafiğe çözüm bulabilmek için bir yasa çıkarmak zorunda kaldı.
 
Ancak kasabanın bayanları Le Cafe'den ve Laura'nın vücudunu sergilemesinden pek hoşnut değiller ve belediye başkanının kocası da dahil olmak üzere kasabadaki evli erkeklere bu kafeye gitmek karıları tarafından yasaklandı.
 
Artık ulusal şöhrete kavuşmuş olan Laura Maggi, kasabanın kadınlarını üzdüğünün farkında olduğunu söylüyor ve ekliyor:
 
"Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum, bu zararsız bir eğlence. Erkekler buraya geliyorsa ben ne yapabilirim? Kadınların üzüldüğünü biliyorum ama bu benim sorunum değil."
 
Laura müşterilerinin 100 kilometre mesafeden bile geldiklerini belirtiyor.
 
Bagnolo Belediye Başkanı Cristina Almici de kasabadaki kadınlardan barla ilgili şikayetler aldıklarını ancak insanların bu bara gitmelerini yasaklayamayacaklarını söylese de, cümlesini şöyle bitiriyor:
"Benim kocamın bu bara gitmesi kesinlikle yasak."

Milliyet
Haber Tarihi: 24 Şubat 2012 Cuma 13:37Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kocalarina-bu-bari-yasakladilar-113706-haber/