Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı çifti ifade verdi

Sabah Gazetesi köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ve eşi Akşam yazarı Nagehan Alçı haklarında yapılan bir dolandırıcılık şikayetiyle ilgili ifade verdi.

 

Sabah Gazetesi köşe yazarı Rasim Ozan Kütahyalı yanında resmi polis koruması ve eşi Akşam yazarı Nagehan Alçı olduğu halde Asayiş Şube Müdürlüğüne bugün saat 16.20 sıralarında geldi. Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı ,  Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde hakkındaki şikayetle ilgili ifade verdiler.  

RASİM SİZE ANLATIR

İfadenin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nü ilk terk eden Rasim Ozan Kütahyalı’nın eşi Nagehan Alçı oldu. Karşısında basın mensuplarını görünce şaşkınlık yaşayan Nagehan Alçı “Lütfen çekmezseniz çok memnun olurum. Çok kötü görünüyorum. Kanalla ilgili küçük bir şey vardı. Yayınla ilgili bir detay. Birazdan Rasim size anlatır “ diyerek hızla uzaklaştı.

GARAJDAN KAÇIRILDI

Şube Müdürlüğünde 2 saate yakın bir süre kalan Rasim Ozan Kütahyalı ise kapıda bekleyen basın mensuplarından kaçırılmak için garaja indirilip otomobiline bindirildi. Rasim Ozan Kütahyalı garajdan hızla çıkan otomobiliyle uzaklaştı.

KÜTAHYALI HAKKINDAKİ İDDİA NE?

Geçtiğimiz Eylül ayında Beyaz TV’de yayınlanan Med-Cezir isimli programa katılan eski korucu Berdan Akdağ ile emekli astsubay Hüseyin Oğuz’un şikayeti üzerine Kütahyalı ve Alçı’nın ifadelerinin alındığı öğrenildi. Şikayetçilerin kendilerine programa katılmaları karşılığında yol ile İstanbul’da barınma masraflarını karşılayacağı sözü verildiğini ancak bu sözün yerine getirilmeyince şikayetçi oldukları belirtildi.


Medyaradar
Haber Tarihi: 24 Şubat 2012 Cuma 20:21Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/rasim-ozan-kutahyali-ve-nagehan-alci-cifti-ifade-verdi-113759-haber/