Ilıcak kimi Erdoğan'a şikayet etti ?

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak, AK Parti milletvekillerinden birini Başbakan Erdoğan'a şikayet etti.

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak, bir süredir polemik yaşadığı Şamil Tayyar'ı isim vermeden Başbakan Erdoğan'a şikayet ederek, hâlâ AK Parti içinde olmasını sinderemediğini belirtti.. 

 
İşte Nazlı Ilıcak'ın yazısından o bölüm :
 
Kavakçı, provokatör!
 
Merve Kavakçı için iadei itibar kararı alınacağına çok sevindim. Çünkü büyük mağduriyet yaşadı. Alelacele, TC vatandaşlığından atıldığı için de, milletvekilliği sona erdirildi. Dolayısıyla, özlük haklarını da kaybetti. 
 
Bu olumlu bir gelişme ama hâlâ AK Parti içinde bulunan bir milletvekili "Merve Kavakçı provokatörü ve 28 Şubat'ın sahte figürü"diye, beni ve onu hedef alan tweetler atıyor. Bu tarzı yadırgamadım. Zira sıkı bir 28 Şubatçıydı ve DSP'den milletvekili adayı olmak istemişti. Başaramayınca, AK Parti'ye müracaat etti ve kabul gördü. 
 
Ama zihin haritasını değiştirmek kolay değil. TBMM, Merve Kavakçı'ya iade-i itibarı düşünsün, o hâlâ, Kavakçı'yı provokasyon ürünü, beni de bu provokasyonu hazırlayan biri gibi görüyor. Tayyip Erdoğan'ın dikkatine.
 
Merve Kavakçı ile birlikte milletvekili mazbatasını almıştık. Zaten, ikimiz de İstanbul'dan adaydık. Mitinglerde halka "Merve bana emanet" demiştim. Sonuna kadar yanında durdum.
Haber Tarihi: 01 Mart 2012 Perşembe 11:41Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ilicak-kimi-erdogana-sikayet-etti-114612-haber/