Beşiktaş - Atletico Madrid maçı hangi kanalda ?

Beşiktaş,İspanyol ekibi Atletico Madrid ile karşılaşacak. Beşiktaş-Atletico Madrid maçı bu saat 22:05'te Star TV'de...

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında  İspanyol ekibi Atletico Madrid, Fiyapı İnönü Stadı'nda karşılaşacak.

 
Madrid'deki ilk karşılaşmayı 3-1 kaybeden Beşiktaş, taraftarlarının da desteğiyle İstanbul'daki rövanşta turu getirecek skoru elde edip, çeyrek finale kalmayı hedefliyor.
 
Fiyapı İnönü Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak Beşiktaş-Atletico Madrid karşılaşmasını İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Tagliavento yönetecek. Tagliavento'un yardımcılıklarını Massimiliano Grilli ve Gianluca Cariolato yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Antonio Damato olacak. Ayrıca maçın ilave yardımcı hakemleri olarak Christian Brighi ile Gabriele Gava görev yapacak.
 
2-0 VEYA 3 FARKLI SKOR LAZIM
 
Beşiktaş'ın, Atletico Madrid karşısında turu geçebilmesi için 2-0 veya 3 farklı skorla kazanması gerekiyor.
 
İlk maçı 3-1 kaybeden siyah-beyazlılar, rövanşta aynı sonuçla galip gelmeleri durumunda karşılaşma uzatmaya gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma devresinde de sonuç değişmezse, turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. 2-0 veya 3 farklı skorlu galibiyetlerde Kara Kartallar adını çeyrek finale yazdıracak.
 
Bu sonucun haricindeki gollü 2 farklı Beşiktaş galibiyetlerinde ise (4-2, 5-3 gibi), siyah-beyazlılar kupaya veda edecek. Siyah-beyazlıların tek farklı kazanması veya kaybetmesi halinde de Atletico Madrid, bir üst tura çıkacak.
Haber Tarihi: 15 Mart 2012 Perşembe 09:51Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/besiktas-atletico-madrid-maci-hangi-kanalda-116618-haber/