Angry Birds Space Çıktı

Rovio Games tarafından geliştirilen Angry Birds oyununun yeni serisi Space çıktı

 

Dünyanın en çok oynanan mobil oyunları arasında yer alan Angry Birds'ün Space serisi bugün itibariyle çıktı.

Rovio Games tarafından geliştirilen müthiş oyun, Gayoogle Play Store'da (Android) Ücretsiz , iPhone’da, iPad’de , PC’de , Mac App Store’da eş zamanlı olarak yayınlandı
 
Rovio Games'in 52. oyunu olarak Dünya'ya gelen Angry Birds şuana kadar dünyada 500 milyon kişiyi aşan bir kitle tarafından indirilerek en çok indirilen mobil oyun arasına girdi.

Bu büyük başarıdan önce Rovio Games tabiri caiz ise kendi yağında kavrulan normal bir oyun geliştirici firma idi, Angry Birds ile milyonlara seslenen firma önünü alamayacağı bir bolluk içine girdi. Artık bir fenomen haline geldi. 
 
Firma müthiş derece tutan bu oyununa sürekli yeni seriler getiriyor. Bu sefer de Angry Birds serisi ile karşımıza çıkıyor: Yeni oyunumuzda, yer gök kavramı kolayca ayırt edilebiliyor. Yer çekiminin kalktığı yeni oyunun görüntüleri görenleri şaşırtıyor. Oyuna farklı bir boyut kazandıran Rovio Games çıkardığı bu sürüm ile bu zamana kadar olan popülerliğini epey katlayacak gibi duruyor.
Haber Tarihi: 22 Mart 2012 Perşembe 15:27Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/angry-birds-space-cikti-117595-haber/