Nazlı Ilıcak çok heyecanlandı

Nazlı Ilıcak 'Soruşturma heyecan verici ama umarım soruşturma dalgası çok büyümez' yorumu yaptı.

 

Nazlı Ilıcak, 28 Şubat soruşturması kapsamında yapılan 30 kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili "Heyecan verici buluyorum. Umarım soruşturma dalgası çok büyümez" dedi. 
 
'HEYECAN VERİCİ'
 
Ilıcak, soruşturmayı heyecan verici bulduğunu söyledi ve NTV'de şunları anlattı:
 
"12 Eylül'e göre daha yakın bir tarih. Ben heyecan verici buluyorum. Mesela Erol Özkasnak... Benim Akşam gazetesinden atılmama vesile olan kişi Özkasnak'tır. Çevik Bir deniliyor. Tanklar Sincan'da yürüyünce balans ayarı diyen Çevik Bir'di. Brifingler filan hepsine sıra gelirse ne olur bilemiyorum tabi. İnşallah çok büyük bir dalga olmaz. İnsan üzülüyor tabi. Silahlı Kuvvetler mensuplarına... Onlar kendilerini görevli addediliyordu. Yasal vasi sanıyorlardı kendilerini. Bu gelenekten geldikleri için, yaptıklarının suç olduğunu farketmeden davrandılar. İnşallah çok mağdur olmazlar.  
 
Çevik Bir'den Genelkurmay Başkanı'na uzanması lazım. Dönemin Genelkurmay Başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu, "28 Şubat'ın etkisi 1000 yıl sürecek" demişti. Merve Kavakçı Meclis'e başörtüsüyle girdiğinde az daha  darbe olacak. Demirel, "Asker nizamiyeden döndü" diyor. Dönemin Genelkurmay Başkanından bu güne kadar kimler varsa soruşturuabilir . Meşhur Andıç'ı unutmayalım. Sakık'ın ifadeleri ile Kara propaganda yapanları unutmayalım. Batı Çalışma Grubu, fişlemeler... Casus diye yargılanlar... Bilmiyorum nerelere uzanır, inşallah çok fazla uzamasın. 

gazeteciler.com
Haber Tarihi: 12 Nisan 2012 Perşembe 11:45Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/nazli-ilicak-cok-heyecanlandi-120317-haber/