Hacker’ı göğüsler yaktı

Çökerttiği sitelere imza olarak koyduğu kız arkadaşının göğüs fotoğraflarından yakalandı

 

Anonymous bilgisayar korsanlarının bir üyesi, Amerika’da çökerttiği sitelere attığı imzanın azizliğine uğrayarak yakayı ele verdi. Son bir yıl içinde ABD Adalet Bakanlığı’na ait 4 siteyi hackleyen bilgisayar korsanı, çökerttiği sitelere bir kadının göğüslerinin fotoğrafını koyuyor ve altına, “w0rmer&CabinCr3w” rumuzunu kullanarak imzasını atıyordu.

FBI’ın siber uzmanları, yüzü görünmeyen kadının fotoğrafının iPhone ile çekildiğini, bu sırada telefonun yer belirleme özelliğinin açık olduğunu tespit etti.
 
Fotoğrafın çekildiği noktanın koordinatlarını kolayca bulan ajanlar, bilgisayar korsanının kız arkadaşının Avustralyalı Kylie Gardner olduğunu tespit etti. Çift arasındaki yazışmaları takip eden FBI, Higinio Ochoa isimli bilgisayar korsanını Teksas’taki evinde kıskıvrak yakaladı. 30 yaşındaki Ochoa’nın son olarak 100 polis memurunun kişisel bilgilerini de çalarak internette yayınladığı belirlendi. 50 bin dolar kefaletle serbest kalan bilgisayar korsanı Ochoa hakkında 15 yıla kadar hapis isteniyor.
Haber Tarihi: 15 Nisan 2012 Pazar 11:08Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hackeri-gogusler-yakti-120660-haber/