Sabri hedefini açıkladı

Galatasaray'da 18. yılını dolduran Sabri Sarıoğlu; "Profesyonel hayat neyi gösterir bilmiyorum ama kısmet olursa Avrupa'da futbol oynamak isterim" dedi.

 

A Haber ekranlarında yayınlanan Özlem Denizmen'in sunduğu kişisel finans ve tasarruflu yaşam kavramını ekranlara yansıtan Para Durumu bu hafta Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu'nu konuk etti.
 
Galatasaray'da 18. yılını dolduran Sabri Sarıoğlu; "Profesyonel hayat neyi gösterir bilmiyorum ama kısmet olursa Avrupa'da futbol oynamak isterim" dedi ve ekledi: "Eğer Avrupa olmazsa beni istemeyene kadar Galatasaray'da kalmaya kararlıyım."
 
Sanal alemdeki esprilere ise gülüp geçen Sarıoğlu, "Hiç rahatsız olmuyorum. Hiçbirine cevap da vermedim. Saygı duyarım beni seven de olabilir sevmeyen de. Allah hepsinden razı olsun, kimseye art niyet beslemiyorum" şeklinde konuştu.
 
Birikimini gayrimenkule yatıran, yaklaşık 10 yıldır da borsada oynayan Sabri Sarıoğlu, bugün piyangodan para çıksa "yine de futbola devam edeceğini" söyledi.
Haber Tarihi: 10 Mayıs 2012 Perşembe 15:59Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sabri-hedefini-acikladi-123578-haber/