Ergun Babahan'a kafa izni

Twitter’da yazdığı yazıları nedeniyle Today's Zaman gazetesindeki yazılarına son verilen Ergun Babahan’ın Star ile 24'teki akibeti ne oldu?

 

Star Gazetesi ve haber kanalı 24 yönetimi gelişen bu olaylar neticesinde Ergun Babahan ile karşılıklı ortak bir karar alarak  yazarın bir süre izne çıkmasını kararlaştırdı.. 
 
KAFA DİNLEYECEK
 
Babahan bu nedenle Star gazetesindeki köşesine bugün "Bir süre kafa dinlemeye ihtiyacım var, tatilin ardından görüşmek üzere... " notunu düştü. 
 
24’te hafta içi her sabah 11’de "Günün Manşeti" adlı programda gazete başlıklarını ve gündemi "yorumlayan" Babahan’a belirsiz bir süre "tatil" izni verildi.
 
O KUPA AMERİKA'YA GİRSİN
 
Fenerbahçe-Galatasaray maçının hemen ardından Twitter'da Fethullah Gülen ve cemaate yönelik suçlamalarda bulunan Ergun Babahan "O kupa Amerika'ya girsin" diye yazmış ve hemen ardından yazarlık yaptığı Today's Zaman'dan kovulmuştu. 
 
ÖZÜR DİLEMİŞTİ
Babahan gelen tepkiler üzerine özür dilemişti. "Cemaatin hizmetlerini bilen ve takdir eden biriyim. Şahsen tanıdığım Hocaefendi'ye böyle bir kötü ifade kullanmayacağımı Hizmet içindeki dostlarım da bilir. Yine de birçoğunu kırdığımın ve incittiğimin farkındayım. Bugüne kadar sadece dostluklarını gördüğüm Hizmet'in mensuplarından ve Hocaefendi'den kastımı aşan bu sözler nedeniyle özür dilerim."
Haber Tarihi: 15 Mayıs 2012 Salı 12:21Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ergun-babahana-kafa-izni-124070-haber/