Kalou'yu Eboue ikna edecek

Eboue, transfer döneminin gözde oyuncularından olan vatandaşını Aslan’a getirebileceğini söyledi

 

“G.Saray’a gelirse çok çok mutlu olurum. Zaten sık sık konuşuyoruz. Ben ona buradaki muhteşem atmosferden daha önce de bahsettim. Onu ikna etmek için elimden geleni yaparım. Sonrası ise tabii ki kulübüme kalmış.”
 
G.SARAY’IN Fildişili yıldızı Eboue, tatile çıkmadan önce açıklamalar yaptı.. Arkadaşımız Yaşar Sarpyel ve NTV Spor Muhabiri Irmak Kazuk’un sorularını yanıtlayan Eboue’nin düşünceleri şöyle: “Bizim için Kadıköy’de alacağımız bir puan bile çok önemliydi. Çünkü bu durumda şampiyon olacaktık ki, hem kulübümüz, hem de taraftarımızın buna çok ihtiyacı vardı. Orada olduğum ve kupayı orada kaldırdığım için çok mutluyum.
 
-FUTBOLCUYSANIZ her şeye hazırlıklı olmak zorundasınız. Play-off da bunlardan biri. Play-off’u oynayacağımızı öğrendiğimizde moralimiz bozuldu ama söylediğim gibi futbolcuysanız her şeye hazır olmalısınız. Hayat her zaman istediğiniz gibi gitmez. İnşallah önümüzdeki seneye bu sistem değişir çünkü işin sonuna baktığımızda çok yorulduğumuzu, sadece bizim için değil, tüm takımlar için çok zorlayıcı olduğunu göruyorum. Şampiyon olduğumuz için de Allah’a sükrediyorum.
 
‘GEL DİYECEĞİM’
 
-KALOU eğer G.Saray’a gelirse çok çok mutlu olurum. Çünkü bu gerçeklesirse yan yana oynayacağız. Onunla konuşmak ve ikna etmek için elimden geleni yaparım. Bana o sorduğunda buraya gelmesini de seve seve söylerim. Zaten onunla sık sık konuşuyoruz. Ben ona buradaki muhteşem atmosferden daha önce de bahsettim. Ondan sonrası ise kulübümün elinde. Bakalım, göreceğiz. Ama dediğim gibi Kalou ile birlikte G.Saray’da oynamayı çok isterim.
 
MELO İÇİN DUA!
 
-FELIPE Melo sadece benim için değil, takım için de çok iyi bir oyuncu ve müthiş bir sezon çıkardı. Takım için hayati önem taşıyan bir sürü gol attı. Bu yüzden kulübün Melo’yu tutması için Allah’a dua edeceğim. Önümüzdeki sezon için çok önemli bir hamle olur.
 
-MELO ve ben kardeş gibiyiz. Renklerimiz önemli değil. O Brezilyalı, ben Fildişili’yim. Ama çok iyi iki takım arkadaşı ve dostuz. Bir çok insan onun iyi karaktere sahip olmadığını düsünüyor ama Melo çok iyi bir insan. Onun takımda kalmasını görmek beni çok mutlu edecek. Çünkü söylediğim gibi takım için çok önemli bir karakter. Önümüzdeki sezon için de büyük güç olur.”
 
Kontratı sona erdi Terim istiyor!
 
-G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim’in listesinde yer alan Salomon Kalou’nun Chelsea ile sözleşmesi haziran sonunda bitiyor. Premier Lig ekibinden ayrılacağı konuşulan 26 yaşındaki futbolcu başta sol kanat olmak üzere hücum hattının her yerinde oynayabiliyor.
 
-FİLDİŞİ Sahili Milli Takımı’nın da formasını giyen Kalou, bu sezon Chelsea’de 26 resmi maçta oynadı ve 5 gol atıp, 3 de asist yaptı. 1.86 boyundaki yıldız, 2006’da Feyenoord’dan 4 milyon Euro’ya gelmişti.

Vatan Gazetesi
Haber Tarihi: 20 Mayıs 2012 Pazar 10:16Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kalouyu-eboue-ikna-edecek-124583-haber/