Sabri Ülker'e son görev

Yıldız Holding ve Ülker'in kurucusu Sabri Ülker, Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul’da dün vefat eden Yıldız Holding ve Ülker’in kurucusu Sabri Ülker (92) için Fatih Camisi’nde cenaze namazı kılındı.

 
Fatih Camisi’ndeki cenaze törenine Sabri Ülker’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile Oltan Sungurlu, Tanıl Küçük, Halis Komili, Temel Kotil, Mehmet Yıldırım, Yıldırım Demirören, Hamdi Akın, Nihat Özdemir, Ali Müfit Gürtuna ve Firuz Kanatlı’nın da aralarında bulunduğu siyaset, iş ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
 
BAŞBAKAN OMUZLADI
 
Murat Ülker, cenazeye katılanlardan gelen taziyeleri kabul etti. Başbakan ve tüm protokol Fatih Cami avlusunda cenaze namazı kıldı. Başbakan Erdoğan, Ülker'in tabutuna omuz verdi.
Haber Tarihi: 13 Haziran 2012 Çarşamba 15:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sabri-ulkere-son-gorev-127305-haber/