John Carew bombası!

Gaziantepspor, daha önce 2004-2005 sezonlarında Beşiktaş forması giyen ve Türkiye'yi yakından tanıyan John Alieu Carew’i getiriyor.

 

İngiliz ekibi Aston Villa'da forma giyen John Alieu Carew ile Gaziantepspor görüşmelerini sürdürürken transferin son aşamaya geldiği belirtildi. Norveçli golcününde Gaziantepspor'a gelmek istemesi transferin bitme aşamasına geldiği öğrenildi.John Alieu Carew ve menejerleriyle Gaziantepspor yönetici Mustafa Kızıl görüşmelerini sürdürüyor. 
 
Ali Turan’la anlaştılar
 
Öte yandan Gaziantepsppor’un Eskişehirspor’dan Serdar Özbayraktar’ın ardından Antalyaspor’dan Ali Turan ile anlaştığı öğrenildi. 
 
Eskişehirspor'dan Serdar Özbayraktar'ı transfer eden Gaziantepspor, dünde Antalyasporlu Ali Turan ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Dün öğle saatlerinde Ali Turan ve menejeriyle masaya oturan Gaziantepspor yönetimi prensiple anlaşma sağladı. Kayserispor'da yıldızı parladıktan sonra Galatasaray'a giden ancak yeterli şansı bulamayınca Antalyaspor'a transfer olan Ali Turan, kırmızı-beyazlı takımda önemli işler yaparak dikkat çekti. 29 yaşındaki futbolcu, bugün kendisini kırmızı-siyahlı yapan sözleşmeye imza atacak. 
 
Güneş
Haber Tarihi: 23 Haziran 2012 Cumartesi 15:50Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/john-carew-bombasi-128383-haber/