Sezen sahnede sütyen taktı

Pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu uzun bir arada sonra Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği muhteşem konserle sevenlerinin karşısına çıktı.

 

Erken saatlerde kapının önünde uzun kuyruklar oluşturan Aksu hayranlarının konser saatinde tarihi tiyatronun basamaklarını dahi doldurdukları gözlerden kaçmadı. Fahir Atakoğlu'nun yönetimindeki orkestra eşliğinde sahneye çıkan Sezen Aksu, konserine "Gülümse" ve "El gibi" ile başlayıp, "İstanbul", "Şinanay", "Bırak beni" ve "Gidiyorum" şakılarıyla devam etti. Konserde seyirciyle sohbet eden Aksu'nun aynı zamanda sahnesinde kendisini izlemeye gelen eskimeyen dostları Nilüfer, Nükhet Duru ile genç müzisyen Mehmet Erdem'i ağırladı.
 
"İç organlarım erim erim eridi sana"
 
Renkli geçen konserde Aksu ilk olarak sahneye davet ettiği Mehmet Erdem ile, kendisinin yazdığı Hakim Bey adlı şarkıyı seslendirdi. Gecenin ikinci konuğu ise Nilüfer oldu. Aksu, göğüs kanseri tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuşan ünlü şarkıcı Nilüfer'i sahneye davet ettiğinde ise adeta yer yerinden oynadı. Aksu, seyircilerin yoğun alkış ve tezahüratlarıyla sahneye gelen dostu Nilüfer'e "Kalbimin içi, iç organlarım erim erim eridi sana. Allah seni bize bağışladı. Allah birlikte yaşlanmayı da nasip etsin. Ucundan başladık da" şeklindeki sözleriyle moral verdi. Ardından iki ünlü isim, Sen Ağlama ve Geri Dön şarkılarını birlikte seslendirdi.
 
Nünü'nün en sade hali
 
Konserde gecenin son konuğu ise şarkıcı Nükhet Duru oldu. Sezen Aksu, giydiği pullu bluzuna atıfta buluduğu Duru'ya "En sade haliyle burada. Maksimum sade hali bu" sözleriyle takılmadan edemedi.
 
"800 şarkı da bir gecede söylenmez ki!"
 
Konserde eski ve yeni şarkılarını seslendiren Aksu gecenin finalini ise hareketli Onu Alma Beni Al şarkısıyla yaptı. Aksu, aldığı alkışlarla kendisini tekrar sahneye çağıran sevenlerine "Hepinizin gönlünü hoş tutmak istiyorum ama 800 şarkı da bir gecede söylenmez, bu yüzden benim hazırladığım repertuvara razı olmalısınız" diye takıldı. Ünlü şarkıcı söylediği Denge ve Arkadaş şarkılarıyla geceyi noktaladı. Sezen Aksu 17 ve 18 Temmuz tarihlerinde de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda olacak.
 
Konserden notlar: Sütyenin uçlarından su ya da süt fışkıracak
 
* Sezen Aksu başından sonuna kadar bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle son yılların en başarılı konserlerinden birine imza attı.
 
* Vay adlı parçasını seslendirdikten sonra bunu da Meral'e (Okay) gönderiyorum dedi.
 
* Geceye arkadaşlarıyla ile katılan reklamcı Ali Taran, gazetecilerin "Yanındaki kadınlar kim?" sorusuna "Size ne?" yanıtını verdi.
 
* Sezen Aksu sahnede Madonna konserinden çok etkilendiğini ve bunun için kendisine özel bir sütyen yaptırdığını söyledi. Uçları sivri sütyeni takan Aksu'nun "Bu bir portatif. Bunu geliştirip uçlarından su ya da süt fışkırtanını da hazırlayacağız. Bizim Madonna'dan neyimiz eksik" demesi tüm izleyenlenleri kahkaya boğdu.

Milliyet
Haber Tarihi: 16 Temmuz 2012 Pazartesi 09:23Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sezen-sahnede-sutyen-takti-130799-haber/