İşte Surface tabletlerin çıkış tarihi

Microsoft'un Windows 8'li tabletlerinin geleceği tarih, ilk kez resmi olarak onaylandı!

 

Microsoft, Surface tabletlerinin piyasaya sürüleceği tarihi onayladı. Şirketin Windows 8'li tabletleri, 26 Ekim'de Windows 8'in çıkışıyla beraber sonra satışa sunulacak.
 
Surface tabletlerin Windows 8 ile beraber satışa sunulacağı biliniyordu, ancak şirketin tam bir tarih vermesi ile bu bilgi onaylanmış oldu. Bununla birlikte 26 Ekim tarihi sadece Windows RT'li tabletler için geçerli, Windows 8'i kullanacak olan Intel tabanlı Surface Pro tabletler, Microsoft'a göre yaklaşık 90 gün sonra piyasaya sürülecekler.
 
Surface tabletler, temel olarak ikiye ayrılıyorlar. Bunlardan biri ARM çipiyle ve Windows RT ile çalışıyor. Windows 8 Pro'lu modeller ise Intel "Ivy Bridge" işlemcisi ile çaışıyor ve fiyatı biraz daha pahalı.
 
Microsoft, cihazların fiyatlarını çıkış tarihi yaklaştığında duyuracağını söylüyor. Şirkete göre fiyatlar, ARM tabletlerle ve Intel Ultrabook sınıfı PC'lerle rekabet edecek seviyede olacak.

chip.com.tr
Haber Tarihi: 30 Temmuz 2012 Pazartesi 15:13Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/iste-surface-tabletlerin-cikis-tarihi-132342-haber/