Krasic ve Gomis geliyor

Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın iki sezondur istediği Sırp yıldızı açıklayacak. Sonrasında ise Sow ve Bienvenu ile yollar ayrılıp Gomis kadroya katılacak

 

Vaslui maçıyla birlikte 2 yıl aradan sonra Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bir Avrupa mücadelesine çıkan F.Bahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın iki yıldız ismi kadrosuna katması an meselesi.
 
Bunlardan ilki iki sezondur teknik direktör Aykut Kocaman’ın kadrosunda görmek istediği Juventus’lu Milos Krasic. Diğer isimse O.Lyon’un golcüsü Bafetimbi Gomis.
 
Sarı-lacivertlilerde dün gerek protokol tribününde gerekse VIP salonunda en çok konuşulan konu da bu iki futbolcuydu. Geçen hafta sonu yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısıyla yeşil sahalara dönen, dün de uzun bir aradan sonra tribündeki yerini alan Yıldırım’ın transfer bombaları patlatmaya hazırlandığı uzun süredir camianın gündeminde.
 
Juventus’ta kadroya girmediği için ayrılmak isteyen Milos Krasic’le uzun süredir yakın temasta bulunan sarı-lacivertlilerin Sırp futbolcuyu açıklamasının an meselesi olduğu ifade edildi.
 
SOW ARTIK BİTTİ
 
Kanarya’nın gündemindeki diğer bir isim olan Bafetimbi Gomis konusunda da yönetim ser verip sır vermese de çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. 
 
Gerek Tapuk Yaylası, gerek Avusturya kampı gerekse İstanbul’da yapılan çalışmalarda formsuz ve isteksiz görüntüsüyle dikkat çeken Sow’un gönderilmesine kesin gözle bakılıyor.
 
Teknik direktör Aykut Kocaman dün oynanan Vaslui maçında da tercihini Semih’ten yana kullanıp, Senegalli golcüyü kulübede oturtarak bu konudaki tavrını kesin ve net olarak ortaya koymuş oldu.
 
Sow’un yanı sıra geçen sezonun en büyük hayal kırıklığı yaratan isimlerinden biri olan Bienvenu’nun de gönderilmesi beklenirken, bu oyuncuların takımdan ayrılmasının ardından sarı-lacivertlilerin Gomis’i kadrosuna katmasına kesin gözle bakılıyor.
Haber Tarihi: 02 Ağustos 2012 Perşembe 09:48Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/krasic-ve-gomis-geliyor-132619-haber/