İnönü "Hırsız Burak" diye inledi

Skor 3-2 iken Burak bir pozisyonda kendini yere atınca, hakem Yıldırım 'Penaltı' dedi. Beşiktaş taraftarı 'Hırsız Burak' tezahüratı ile eski oyuncusunu protesto etti.

Beşiktaş sahasında Galatasaray ile 3-3 berabere kalırken; 86. dakikadaki penaltı kararına Beşiktaş taraftarı büyük tepki gösterdi. Burak Escude ile ikili mücadelesinde yerde kaldı ve hakem Bülent Yıldırım yardımcısının uyarısıyla penaltıya hükmetti.

Penaltıyı Selçuk İnan gole çevirirken İnönü'de tribünler eski futbolcuları Burak Yılmaz'a sert tepki verdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, 'Hırsız Burak' sesleriyle Dolmabahçe'yi inletti.

Beşiktaş 2.Başkanı Ahmet Nur Çebi, maç sonrası "Burak Yılmaz emeğimizi çalmıştır. Olmayan bir pozisyonda haksız penaltı aldı.

Ona ve takımına yakıştıramadım. Bu açıklamalar tamamen kendi düşüncelerimdir" derken yönetici Adnan Dalgakıran da twitter da Burak ve hakem Yıldırım'ı eleştirdi.

Haber Tarihi: 27 Ağustos 2012 Pazartesi 09:41Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/inonu-hirsiz-burak-diye-inledi-135094-haber/