Timsah havuzunda intihar etti

Psikoloğa gidiyorum' diyerek evden çıkan kadın, kendini timsahlarla dolu havuza atarak hayatına son verdi

 

Tayland’da parasal sorunları yüzünden depresyona giren kadın eşine psikoloğa gideceğini söyleyerek evden çıktı. Kadın hastane yerine timsah parkına giderek kendisini timsah havuzuna attı
 
Tayland’ın başkenti Bangkok’ta bulunan timsah çiftliğine gelen ve kimliği açıklanmayan 36 yaşındaki bir kadın yaşadığı depresyon çıkamadı ve kendisini timsahların arasına atarak intihar etti.
 
Kadının eşi Sunai Jisathra, karısının, kendisine doktora gideceğini söyleyerek evden çıktığını ve bir daha dönmediğini belirterek şöyle konuştu: Eşim evden çıktıktan bir süre sonra şehrin 30 kilometre güneyinde bulunan Samut Prakarn timsah parkına gitmiş. Parktaki kameralar eşimin oraya girdiğini görüntülemiş. Orada çalışanlardan biri eşimin tanımına uyan bir kadının timsah havuzuna atladığını doğruladı.
 
Park yetkililerinin olayı örtbas etmek istediğini söyleyen Jisathr bunu parkın popüleritesine zarar vermemek adına yaptıklarını söyledi.
Haber Tarihi: 06 Eylül 2012 Perşembe 10:23Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/timsah-havuzunda-intihar-etti-136204-haber/