İstanbul'da bir garip intihar

Adres soran bir vatandaşa cevap vermeyince öldüğü anlaşıldı

 
Gürcistan Tiflis doğumlu olan 28 yaşındaki Georgia Mihrabedze, 31 Ağustos günü Atatürk Havalimanından Türkiye'ye giriş yaptı. Mihbarebedze, Türkiye'ye giriş yaptığı gün Fatih Aksaray bölgesinde bir akrabasına ziyarette bulundu. Aksaray'da gece geç saatlerde Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kimlik kontrolü yapılan Gürcü gencin GBT kayıtlarına bakıldı. Herhangi bir aranması ya da suç kaydı bulunmayan Mihrabedze, polisin yanından ayrılarak Aksaray'da yoluna devam etti.

 
İHBARI ÖLDÜĞÜNÜ ORTAYA ÇIKARDI
Gürcü gencin cesedi, Türkiye'ye giriş yaptıktan yaklaşık 24 saat sonra Ataköy 8.kısım'da Tren rayları kenarında bulunan tel örgülerde bulundu. Sabah saatlerinde 155 polis imdat telefonunu arayan bir vatandaş, rayların yanında ayakta duran bir kişiye adres sorduğunu, cevap vermeyince arabadan indiğini ve şahsın yüzünün bembeyaz olduğunu ve boynunda bir ip bağlı olduğunu söyledi. Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Bakıköy ekipleri, ihbar edilen adrese gittiğinde tel örgülere dayanmış şekilde ayakta duran gencin ayakkabı bağıyla kendini tel örgülere asarak intihar ettiğiniğ belirledi.
 
Gencin neden intihar ettiğini bulmak için araştırma yapan polis, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Gürcü gencin cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Habertürk
Haber Tarihi: 09 Eylül 2012 Pazar 14:55Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/istanbulda-bir-garip-intihar-136554-haber/