Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta?

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta? Süper Lig’in 5. haftasının kapanış maçında iki dev, Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.

 

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı saat kaçta?

Fenerbahçe'de sakatlığı geçen Egemen Korkmaz ile Milos Krasic, teknik direktör Aykut Kocaman'ın şans vermesi durumunda Trabzonspor maçında forma giyebilecek. 
 
Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'ın durumu ise yapılacak antrenmandan sonra netlik kazanacak. Teknik Direktör Aykut Kocaman eğer tercih ederse bu maçta Senegal Milli Takımı'ndan dönen Moussa Sow'u da kullanabilecek.
 
Fenerbahçe maçından mutlak suretle puanla ayrılmak isteyen Trabzonspor, son oynadığı Sivasspor maçına Tolga, Bamba, Mustafa, Emerson, Yasin, Zokora, Alanziho, Sapara, Zeki, Henrique ve Halil 11'i ile çıkmıştı. 
 
Hastalığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen ve yerini genç Zeki'ye bırakan Serkan Balcı Fenerbahçe maçıyla formasına yeniden kavuşacak. Giray, Colman, Soner ise sakatlıkları devam eden diğer oyuncular.
 
Muhtemel 11'ler:
 
Fenerbahçe: Volkan, Egemen, Hasan Ali, Gökhan Gönül, Meireles, M.Topal, Alex, M.Topuz, Caner, Sow
 
Trabzonspor: Onur, Mustafa, Bamba, Emerson, Serkan, Sapara, Zokora, Halil, Yasin, Olcan, Janko
 
Stat: Şükrü Saracoğlu
 
Hakem: Fırat Aydınus
 
Saat: 20:00
 
Yayın: Lig TV
Haber Tarihi: 24 Eylül 2012 Pazartesi 12:27Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/fenerbahce-trabzonspor-maci-saat-kacta-138460-haber/