Elmander sancısı

Galatasaray’da, İsveçli golcünün sakatlığını gerekçe göstererek Eskişehir maçında forma giymemesi krize yol açtı. Doktorların, Elmander için Terim’e, “Oynamasında sakınca yok” raporu verdiği belirtildi

Galatasaray’da, Johan Elmander’in, Eskişehirspor maçında ağrılarını öne sürerek oynamak istememesi kafaları karıştırdı.

Elmander'in iyi olmasına karşın zorlu karşılaşmada forma giymek istememesinin, teknik kadro ve kulüp doktorlarını şaşırttığı ortaya çıktı.

Maçtan bir gün önce yapılan antrenmanda ağrılarından şikayet eden Elmander’in, milli takımı için gösterdiği hassasiyeti ve fedakârlığı Galatasaray’da sergilememesine anlam verilemediği kaydedildi.

 
Doktorların, Teknik Direktör Fatih Terim’e, “Oynamasında sakınca yok” raporu vermesine karşın kendisini riske etmeyen Elmander’in bu davranışı Florya’da sorgulanmaya başladı.

Geçen sezon Süper Final sürecindeki Fenerbahçe maçında ayak tarak kemiği kırılan ve Avrupa Şampiyonası’nda yer alabilmek için normal iyileşme sürecinden erken sahalara dönen Elmander’in, aynı riski Galatasaray’da almak istememesi anlamlı bulundu.  Kulüp tarafından cuma gecesi yapılan açıklamada, İsveçli futbolcunun sahalara erken dönmesine vurgu yapılması dikkat çekmişti. Hafif ağrılarını gerekçe gösteren Elmander son olarak ülkesinin Faroe Adaları ve Almanya maçları için milli takıma çağrıldı.

Skorer
Haber Tarihi: 09 Ekim 2012 Salı 09:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/elmander-sancisi-140293-haber/