Galatasaray:1 - Cfr Cluj:1

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Aslan, uzun süre 10 kişi oynayan rakibi karşısında, yoğun yağışla ağırlaşan zemine takıldı ve beraberliğe razı oldu.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda Romanya'nın Cluj takımıyla 1-1 berabere kaldı. 
     
Galatasaray, karşılaşmanın ikinci yarısında 10 kişiyle mücadele eden Cluj karşısında adeta tek kale oynadı. Oyunu tamamen yarı sahasında kabul eden rakibi karşısında etkili bir mücadele sergileyen sarı-kırmızılı ekip, ilk bölümlerde üst üste ataklar yapmasına karşın bir türlü istediği pozisyonları üretemedi. Aradığı golü, 77. dakikada Burak Yılmaz ile bulan Galatasaray, kendisini galibiyete taşıyacak ikinci gol için Cluj kalesine tüm gücüyle saldırdı. Ancak yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen sarı-kırmızılılar, bu önemli karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. 
     
İlk yarıda elde ettiği 1-0'lık skoru korumak isteyen Cluj, 10 kişiyle oynadığı ikinci yarıda savunmaya çekilirken, kontra ataklarla rakip kaleye gitmeye çalıştı. Bu yarıda Galatasaray savunmasına tehlikeye yaratamayan Rumen ekibi, kalesinde gördüğü ataklara karşı koymaya çalışırken, Burak Yılmaz'ın golüne engel olamadı. Kalan bölümde Galatasaray'ın baskısına iyi bir şekilde karşılık veren Cluj, İstanbul'da 1 puan almasını bildi. 
Haber Tarihi: 23 Ekim 2012 Salı 21:08Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/galatasaray1-cfr-cluj1-141902-haber/