Sandy kasırgası nasıl canlı izlenir?

ABD'yi kasıp kavuran Sandy Kasırgası'nı dakika dakika takip edebilirsiniz

ABD ve Kanada'yı vuran Sandy Kasırgası, Amerikalılar başta olmak üzere dünyayı ekran başına kilitlerken, şimdiden ABD tarihindeki en şiddetli kasırgalardan Sandy'yi teknolojinin kullanıclara sunduğu alternatiflerle canlı olarak da izlemek mümkün hale geldi.

Teknoloji sitesi Mashable'ın derlediği habere göre Sandy Kasırgası'nı online olarak 5 farklı şekilde takip edilebiliyor
 

- ABD Ulusal Hava Durumu Servisi'nin kasırgaya özel geliştirdiği bu serviste, New York'un çeşitli noktalarına yerleştirilen ve 7/24 çalışan çalışan kameralardan elde edilen görüntüler, canlı olarak internet üzerinden sunuluyor.

- Sandy Cam Live adlı servis, http://new.livestream.com/breakinglivenowdirect/sandycam adresi üzerinden hizmet veriyor.
 
- İnteraktif Haritalar: Sandy Kasırgası'nın izlediği yolu ve etkili olduğu noktalardaki şiddetini, interaktif haritalar üzerinden takip etmek de mümkün.

- Weather Channel'ın http://www.weather.com/weather/hurricanecentral/tracker/2012/sandy adresi üzerinden sunduğu Hurricane Tracker; kullanıcların adres girerek

- Kasırga fotoğraflarını yayınladığı www.wunderground.com'dan sunulan Wunder Map; iki Google mühendisi tarafından geliştirilen ve saat başı güncellenen http://hint.fm/wind adresinden sunulan Wind Map.

Habertürk
Haber Tarihi: 30 Ekim 2012 Salı 16:52Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sandy-kasirgasi-nasil-canli-izlenir-142434-haber/