F.Bahçe'de o da mı gidiyor?

Sezon başında büyük umutlarla Juventus’tan transfer edilen ancak bir türlü takıma katkı sağlayamayan Milos Krasiç, Teknik Direktör Aykut Kocaman tarafından dün gece de 18 kişilik kadroya alınmadı.

 

Sırp oyuncu bu sezon 3. haftadaki Sivasspor, 4. haftadaki Mersin İdman Yurdu maçlarında sakatlığı, 5. haftadaki Trabzonspor maçında da henüz hazır olmadığı için kadroda dahil edilmemişti.
 
Sarı-lacivertli forma altında şu ana kadar büyük hayal kırıklığı yaratan ve form grafiği bir türlü yukarıya çıkmayan Krasiç’i geçtiğimiz hafta Akhisar deplasmanına götürmeyen Kocaman, bu haftaki performansından da memnun kalmadığı yıldız oyuncuyu bir kez daha tribüne gönderdi.
 
Bu sezon 5. kez kadro dışı kalan Krasiç’in kendisini toparlaması için yoğun gayret gösteren ancak bir sonuç alamayan Aykut Kocaman ile yöneticilerin hafta arası bu oyuncuyla özel bir görüşme yapacakları ve sıkıntılarını dinleyecekleri öğrenildi.
Haber Tarihi: 12 Kasım 2012 Pazartesi 08:49Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/fbahcede-o-da-mi-gidiyor-143612-haber/