Galaxy S III için Türkçe Android güncellemesi

Samsung, GALAXY SIII’e yönelik Android 4.1 (Jelly Bean) işletim sistemi güncellemesinin, Türkiye’deki kullanıcılar için hazır olduğunu açıkladı.

 

Android Jelly Bean güncellemesi ile birlikte Samsung, Android cihazlardaki liderlik konumunu daha da güçlendirmek için bir adım atmış bulunuyor.

Yazılım güncellemesi; Samsung’un satış rekorları kıran modeli GALAXY SIII cihazlarında geçerli olacak. Galaxy S III için sunulan Android 4.1 yazılım güncellemesi PC senkronizasyon yazılımı KIES üzerinden indirilebilir. 
 
Doğadan ilham alınarak tasarlanan GALAXY S III, kişiselleştirilmiş ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 4.8 inç HD Super AMOLED geniş ekranı ile göz alıcı bir görüntüleme deneyimi sağlayan GALAXY S III aynı zamanda, güçlü kamera özellikleriyle de istenilen her anı kolayca ve anında yakalamayı mümkün kılıyor. GALAXY S III’ü farklı kılan bir diğer özelliği ise; akıllı yazılımı sayesinde kullanıcısının yüzüne, hareketlerine ve sesine yanıt vermesi. Bunun yanı sıra GALAXY S III; Akıllı Bekleme, S Beam ve AllShare Cast gibi kullanıcı deneyimini benzersiz yapan ve performansı daha da güçlendiren geliştirilmiş özellikler sunuyor.
Haber Tarihi: 14 Kasım 2012 Çarşamba 11:31Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/galaxy-s-iii-icin-turkce-android-guncellemesi-143895-haber/