Sibel Can'dan o habere yalanlama

Ünlü şarkıcı Sibel Can bugün Hürriyet'te yer alan "polise göre şüpheli" haberini yalanladı.

 

Bugün Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; kaçak lüks araç soruşturmasında Mercedes G500 cipine el konulan şarkıcı Sibel Can’ın şüpheli olarak sorgulandığı iddia edilmişti.
 
Ünlü assolist bu haberin ardından jet bir açıklama yaptı.
 
İşte Sibel Can'ın açıklaması;
 
Kısa bir süre önce, basına da yansıyan şekli ile Çiftkurtlar Otomotiv’e ait kırkdört aracın Türkiye’ye sokulması ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, diğer araç sahipleri gibi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce, Çiftkurtlar Otomotiv’den 2009 yılında araç satın alan Sayın Sibel Can’ın da aracı ile ilgili olarak ifadesine ve bilgisine başvurulmuştur.
 
Yasal prosedürleri tamamlayarak, yine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi’nce evrakları incelenmek ve yasal ruhsat verilmek sureti ile araç satın alan Sayın Sibel CAN, Emniyet Müdürlüğü’nün istemi dahilinde, soruşturmaya yardımcı olmak amacı ile aracını kendisi götürerek yetkililere teslim etmiştir.  Sayın Sibel CAN, bahse konu soruşturması yürütülen olayda gerek aracı satın alan kişiler tarafından gerekse de ruhsat alma aşamasında yeterli inceleme yapılmaması sebebi ile maddi ve manevi açıdan mağdur edilmiştir.
 
Bu konuda ilgili tüm yasal dava ve şikayet hakkını kullanan Sayın Sibel CAN, bahsi geçen soruşturmada, Emniyet Müdürlüğü’nce bilgisine ve görgüsüne başvurulması dışında şüpheli kişi değildir. Aksine suçtan zarar gören, mağdur ve şikayetçidir.
 
Sayın Sibel CAN’ın olayda şüpheli değil, mağdur olduğu ayan beyan ortada iken; sansasyon yaratmak  gayesi ile; olaydaki durumunun kamuoyuna yanlış yansıtılması Sayın Sibel CAN’ın mağduriyetini çok daha fazla artıracaktır. Bu konuda Basın mensubu arkadaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceklerini ve kamuoyunu bu konuda bilgilendirirken bu hususa dikkat edeceklerini düşünmekteyiz.. Saygılarımızla….. 
Sibel CAN adına
 
Vekili Av. Ufuk SITKI
ve
Basın Danışmanı
Filiz ÖCAL
Haber Tarihi: 10 Aralık 2012 Pazartesi 12:08Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sibel-candan-o-habere-yalanlama-146877-haber/