G.Saray'ı üzecek haber

Real Madrid'in Portekizli teknik patronu Jose Mourinho, Ocak ayı transferlerinde Kaka'nın takımda kalacağını söyledi.

 

Real Madrid'in sansasyonel teknik adamı Jose Mourinho, Brezilyalı yıldız Kaka'nın Ocak ayında takımdan ayrılmayacağını düşünüyor.
 
30 yaşındaki yıldızın adı sıklıkla New York Red Bulls, Corinthias ve Galatasaray'la anılırken Portekizli teknik adam, Kaka'nın takımdan ayrılmayacağını düşündüğünü söyledi.
 
49 yaşındaki çalıştırıcı, "Kaka'nın takımdan ayrılacağını sanmıyorum. Biz de transfer yapmayız diye düşünüyorum. Takımda kalması bizim açımızdan iyi olur. " şeklinde konuştu.
 
'Seçilmiş teknik adam', Malaga'nın finansal durumu ve UEFA'dan önümüzdeki sezonun turnuvaları için aldıkları men cezası hakkında da konuşmayı ihmal etmedi. Malaga'nın finansal durumunu toparlayıp, cezayı kaldırabileceklerini umduğunu belirten başarılı hoca, "Eğer sahada oynayarak kazandıkları hakkı, saha dışı sebepler yüzünden kaybederlerse bu çok üzücü olur, umarım bu sorunun üstesinden gelirler." dedi.
 
Tito Vilanova'nın durumunun üzücü olduğunu söyleyen Mourinho, "Özel hayatımda yaptığım bana aittir, telefon açtıysam veya mesaj attıysam bu beni ilgilendirir, basını değil. Sağlık sıkıntısı sorun olduğunda hiçbirimiz rakip değiliz. Hepimiz Tito ve ailesinin yanındayız." ifadelerini kullandı.
 
Los Galacticos, haftasonunda La Liga'de 4. sırada bulunan Malaga'ya konuk olacak.

goal.com
Haber Tarihi: 22 Aralık 2012 Cumartesi 16:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gsarayi-uzecek-haber-148541-haber/