Terim onay verirse Ocak'ta Aslan

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Chelsea'nin yıldızını yakın takibe aldı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcu, Terim de onay verirse Ocak'ta Aslan olacak

 

Defansın solu için arayışlarını sürdüren G.Saray, buradaki sorunu Ashley Cole ile çözmeyi düşünüyor. Chelsea'nın tecrübeli futbolcusu için girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar, Fatih Terim onay verirse İngiliz futbolcuya Ocak'ta imza attırmayı planlıyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek 32 yaşındaki sol bek için az bir bonservis bedeli ödeyecek olan G.Saray (2 milyon Sterlin) Chelsea'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. İngiliz basını Cole'a PSG'nin de talip olduğunu yazmıştı.
 
RİERA ÖNE ÇIKACAK!
 
Amrabat'ın Afrika Kupası'na gideceğini de hesaba katan Terim, Faslı yıldızın yokluğunda bu bölgede Riera ve Emre'yi kullanmayı planlıyor. Terim'in transferde mutlaka bir sol bek istediği biliniyor.
 
ASHLEY COLE KİMDİR?
 
32 yaşındaki Ashley Cole, 1999-2006 arası Arsenal'de forma giymesinin ardından William Gallas artı 6 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye transfer oldu. İngiliz kulübünde 276 maçta oynayıp 2 gol atan Cole, İngiltere Milli Takımı'nda ise 99 kez görev aldı.
Haber Tarihi: 29 Aralık 2012 Cumartesi 10:54Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/terim-onay-verirse-ocakta-aslan-149518-haber/