Q7 Galatasaray'ı ikiye böldü

Galatasaray'ın, Quaresma'yı kadrosuna katacağı iddiaları yönetim içinde muhalefetle karşılaştı. Başkan Ünal Aysal'la görüşen Sarı-Kırmızılı idareciler, Portekizli yıldıza karşı çıktı.

 

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş Kulübü tarafından 5 milyon Euro'luk tazminat karşılığında serbest bırakılan Ricardo Quaresma'nın, Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları tartışmaları da beraberinde getirdi.
 
Portekizli futbolcuyla ilgili haberler her geçen gün artarken, Sarı-Kırmızılı yönetim içindeki muhaliflerin sesleri daha yüksek çıkmaya başladı. Bazı idarecilerin konuyu Başkan Başkan Ünal Aysal'a açarak endişelerini dile getirdikleri öğrenildi. Buna göre, Querasma'nın sorunlu kişiliği ile takımın dengelerini bozacağı görüşü Aysal'a yansıtıldı.
 
Sarı-kırmızılıların, "Quaresma alıp bizi uçurabilecek bir yetenek değil. Schalke maçını mı tek başına alacak? Üstelik ağır bir maliyeti var. Selçuk 2 milyon euro alırken, Quaresma'ya 3.5 milyon verilir mi?" şeklinde düşüncelerini aktardıkları belirlendi. Ancak Quaresma ile ilgili son kararı Teknik Direktör Fatih Terim'e bırakan Başkan Ünal Aysal'ın bu konuda öncelikle Florya'nın isteğine göre hareket edeceği vurgulandı.
 
Cim-Bom'da, "çilek" olarak düşünülen 10 numara transferi de zora girdi. Fatih Terim tarafından öncelikli olarak düşünülmeyen Sniejder ve Diego'nun yüksek maliyeti, Aslan'ın bu ikiliyle ilgili planlarını bozdu. Sneijder'in, Inter'den brüt 9 milyon euro ücret aldığı, bunun net olarak karşılığının ise 6.5 milyon euro olduğu belirlendi.
Wolsfburg forması giyen Diego'nun da yıllık 6 milyon euro alması ve her iki oyuncunun 10 milyon euro civarındaki bonservisleri ile çıkacak mali tablo sarı-kırmızılıları düşündürüyor. Terim'in istediği Kaka için de geçtiğimiz günlerde Başkan Ünal Aysal, transferin gerçekleşmesinin zor olduğunu ve oyuncunun gelmeyi düşünmediğini açıklamıştı.
Haber Tarihi: 30 Aralık 2012 Pazar 10:23Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/q7-galatasarayi-ikiye-boldu-149634-haber/