Brezilyalı için yeni formül

10 numara adayları arasında son sırada yer alan Diego listenin başına geldi

 

Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim’in gözağrısı Kaka’nın Real Madrid’ten ayrılmak istememesi, Inter’in Hollandalı starı Sneijder’e de Ada yolunun gözükmesi 10 numara adayları arasında son sırada yer alan Diego’yu listenin başına getirdi.
 
Wolfsburg forması giyen 27 yaşındaki Brezilyalı yıldızın transferinde minumum riske girmek isteyen sarı-kırmızılıların, kiralık formülü üzerinde çalıştıkları belirtildi. İki gün sonra gerçekleşecek Başkan Ünal Aysal-Fatih Terim zirvesinden çıkacak yol haritasına göre bu transfer için hemen düğmeye basılacağı bildirildi. Diego’nun son olarak geçen sezon Atletico Madrid’teki başarısını referans olarak kabul eden sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcunun takımıyla beraber önümüzdeki günlerde Antalya’ya kampa gelmesinin ise kendileri için bir şans olduğunu düşündükleri, oyuncuyu da satınalma opsiyonuyla beraber kadrolarına katmayı planladıkları dile getirildi.
 
Alacakları 10 numaranın mutlaka Şampiyonlar Ligi’nde oynaması gerektiğini düşünen Başkan Aysal’ın Diego konusunda Terim’i ikna etmesi halinde, yıldız oyuncuyu yılın ilk bombası olarak transfer edeceği kaydedildi.
 
Kiralık bedeli 1 milyon
 
Sarı-kırmızılıların, Diego için Wolfsburg kulübüne düşük bir kiralama bedeli önereceği buna karşın oyuncunun yüksek maliyetinin yarısını ödemeye hazır olduğu bildirildi. Diego’nun yarım sezonluk ücreti olan 3 milyon euro ödemeyi kabul eden sarı-kırmızılıların, Alman ekibine ise 1 milyon euro kiralama bedeli önerecekleri belirtildi.
Haber Tarihi: 31 Aralık 2012 Pazartesi 09:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/brezilyali-icin-yeni-formul-149742-haber/