Ali Bilgin Kasımpaşa'dan da gönderildi

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Antalyaspor'u son haftalarda bırakarak Fenerbahçe ile anlaştığı dönemde adını duyuran Ali Bilgin, şimdi de Kasımpaşa'dan gönderildi.

 

Fenerbahçe'de başarılı olamayan, ardından Kayseri'ye giden ve oradan da gönderilen Ali Bilgin 1. Lig'de geldiği Kasımpaşa'dan da başarısızlığı nedeniyle gönderildi.
 
Teknik direktör Yılmaz Vural'ın görev yaptığı 2006-2007 sezonunda ligde kalma mücadelesi veren Antalyaspor'da forma giyerken sezonun bitimine 3 hafta kala Fenerbahçe ile anlaşan ve Antalya'yı terk eden Ali Bilgin, Yılmaz Vural'ın ve Antalyalılar'ın tepkisini çekmişti. 
 
Ali Bilgi 2006 yılında Rot-Weiss Essen'den Antalyaspor'a transfer olmuştu. 2007 - 2008 sezonunda ise Fenerbahçe'ye geçen Ali Bilgin burada başarılı olamayarak gönderilmişti. 2010 - 2011 sezonunun başında Kayserispor'a transfer olan fakat burada da beklenen performansı gösteremeyen Ali Bilgin buradan da gönderilmiş, 20 Mayıs 2011'de 2010-11 sezonunun bitimiyle beraber Kayserispor'la olan sözleşmesi çift taraflı feshedilmişti.
 
O dönem Süper Lig takımlarından teklif alamayan Ali Bilgin, 2011-12 yaz transfer döneminde uzun süre yeni kulüp bulamamış ve transfer döneminin son gününde Süper Lig'den 1. Lig'e düşen Kasımpaşa'yla anlaşarak buraya transfer olmuştu.
 
O dönemden bu yana Kasımpaşa'nın kadrosunda bulunan Ali Bilgin, istenileni bir türlü veremediği için de forma şansı bulamamıştı. Bu gelişmeler üzerine Ali Bilgin ile Kasımpaşa da yollarını ayırdı.
 
Kulüpten yapılan açıklamada, "Yaklaşık bir buçuk sezondur takımımızın formasını giyen Ali Bilgin ve sezon başında takımımıza katılan Hakan Özmert ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmeleri feshedilmiştir. Kendilerine futbol yaşamlarında başarılar dilerken, Kasımpaşamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." denildi.

CİHAN
Haber Tarihi: 31 Aralık 2012 Pazartesi 20:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ali-bilgin-kasimpasadan-da-gonderildi-149927-haber/