Başarılı polislere Fener maçı bileti

Emniyet Genel Müdürlüğü, gösterdiği başarılarından dolayı polislere 'maaş taltifi' veriyor.

 

Ancak Ankara Emniyet Müdürlüğü, başarılı polisler için ilginç bir ödüllendirme yöntemi uyguladı. Başarılı görülen 80 polis, ödüllendirilmek amacıyla 22 Aralık 2012 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Kardemir D. Ç Karabükspor maçına gönderildi. Tüm masrafları ise emniyet tarafından karşılandı. 
 
Ankara Emniyeti, çalışanlarının moral ve motivasyonunu sağlamak amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Mesleklerinde başarılı görülen polisler, futbol maçlarına gönderiliyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışan 80 polis, İstanbul'da oynanan Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasındaki Fenerbahçe - Kardemir D. Ç Karabükspor maçına gönderildi. Daha önce futbol maçlarında görev yapan polislerin, izleyici olarak tribünde yer alması dikkat çekici bir uygulama oldu. 
 
FENERBAHÇELİLER İÇİN SEVİNÇ BURUKLUĞA DÖNÜŞTÜ
 
Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-1 kaybettiği maça polisler otobüsle gittiler. Şeref tribünü bölümünden maç izleme keyfini yaşayan polislerin mutluluğu ise fotoğraflara yansıdı. Fenerbahçe kaşkollerini takan polisler, takımlarına destek verdiler. Maç sonunda ise takımları kaybettiği için üzüldüler. 
 
Maç izlemeye giden polislerin bir kısmı Fenerbahçe taraftarı iken bir kısmı başka takımların taraftarından oluştu. İki mutluluğu yaşamak ümidiyle maça giden Fenerbahçeli polislerin sevinçleri, takımlarının 3-1 yenilmesiyle burukluğa dönüştü. Ödüllendirilen polisler, maç sonrası İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini de gezdiler. Emniyet yetkilileri, bu tür uygulamaların devam edeceğini belirtiyor.

CİHAN
Haber Tarihi: 01 Ocak 2013 Salı 12:38Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/basarili-polislere-fener-maci-bileti-150004-haber/