Uyuşutrucu sevkiyatı yaparken yakalandı

Gaziantep’ten Antalya’nın Alanya ilçesine uyuşturucu sevkiyatı yapan 5 kişiden biri tutuklandı.

 

Sabah saatlerinde Gaziantep’ten 2 otomobille uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, operasyon düzenledi. Önde eskortluk yaptığı belirlenen Gaziantep plakalı otomobille arkadan gelen Ankara plakalı otomobil, ilçe girişinde polisler tarafından durduruldu. Araçlarda bulunan İ.K. (33) ile hanımı G.K. (26), İ.K.’nin amcaoğlu A.S.K. (31) ve M.E. (31), Ö.K.’nin (31) üzerinde arama yapıldı. G.K.’nin çantasında 1 kilogram 40 gram esrar, 1 adet tabanca ve 6 adet fişek, İ.K.’nin üzerinde 5 gram esrar bulundu. M.E.’nin üzerinde 45 gram, Ö.K.’nin üzerinde 5 gram olmak üzere toplamda 1 kilogram 90 gram esrar ele geçirildi. 
 
Polis, İ.K., G.K., A.S.K.,M.E. ve Ö.K.’yi sorgulamak üzere KOM Amirliği’ne götürdü. Sorgulamaları tamamlandıktan sonra adliyeye sevkedilen 5 zanlıdan M.E. tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi'ne gönderildi.

CİHAN
Haber Tarihi: 02 Ocak 2013 Çarşamba 21:54Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/uyusutrucu-sevkiyati-yaparken-yakalandi-150258-haber/