Facebook fotoğrafları fuhuş delili oldu

Samsun'da işyerinde fuhuş yaptırdığı iddiasıyla dün gözaltına alınan 32 yaşındaki Elif G.'nin sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasında paylaştığı fotoğraflar delil olarak soruşturma dosyasına eklendi

Suçlamaları kabul etmeyen Elif G., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

 
Atakum İlçesi Atakent Mahallesi bir apartmanın altında faaliyet gösteren masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbar edildi. İhbarın ardından sivil polis işyerinin önünde beklemeye başladı.

Gece saat 01.00 sıralarında masaj salonundan çıkan 26 yaşındaki M.K. polis tarafından durduruldu. Şüpheli, polise 70 TL'ye masaj yaptırdığını ardından 22 yaşındaki D.E. adlı kadınla da 70 TL karşılıında cinsel ilişkiye girdiğini söyleyince salona baskın yapıldı. Yapılan baskında 1 kurusukı tabanca ve çok sayıda kullanılmamış prezervatif ele geçti. İşyeri sahibi Elif G., işyeri çalışanı E.Y. müşteri M.K. ve masaj salonunda çalışan D.E. gözaltına alındı. M.K. ve D.E. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma sırasında Elif G.'nin facebook sayfasına ulaşarak burada yayınladığı fotoğrafları delil olarak soruşturma dosyasına ekledi. 
 
Çelişkili ifade veren Elif G. suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Facebooktaki resimler bana aittir ve kendim koydum. Yanımda 5 kız çalışıyor. Masaj odasında ne yaptıklarını benim bilmem mümkün değil. Ayrıca masaj salonumda cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen kişi de karıştırıyor olabilir. Benim işyerimde fuhuş yapılmıyor" dedi.
 
Polisteki ifadesinin tamamlanmasının ardından Elif G. ile E.Y. dün gece geç saatlerde adliyeye sevk edildi. İşyeri çalışanı E.Y. serbest bırakılırken, Elif G. ise sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından fuhuş için yer temin etmek ve fuhuşa aracı olmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA
Haber Tarihi: 04 Ocak 2013 Cuma 12:05Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/facebook-fotograflari-fuhus-delili-oldu-150543-haber/