Hayat kadınlarına bedava İngilizce

Dünya Futbol Şampiyonası'na 2014'te ev sahipliği yapacak Brezilya'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Daha iyi hizmet vermeleri için hayat kadınlarına da bedava İngilizce kursu verilecek.

2014 Dünya Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak Brezilya'da tüm sektörler hazırlıklarını son hızla sürdürüyor.

 
Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde bulunan "Hayat Kadınları Derneği" de, 2014 Dünya Futbol Şampiyonası'nda üyelerinin, müşterilerine daha iyi hizmet vermesi için İngilizce öğreneceğini açıkladı.
 
Dernek, üyelerine gruplar halinde bedava İngilizce dersleri vereceklerini duyurdu. 4 bin üyeli derneğin başkanı Cida Vieira, 300 üyelerinin Mart ayından itibaren bedava İngilizce dersi alacağını söyledi. 
 
Uluslararası haber ajansı AP'ye açıklama yapan Cida Vieira, gönüllü İngilizce öğretmenleri aradıklarını da belirtti. Vieira, "Gönüllü İngilizce öğretmenleri bulmakta zorlanacağımızı sanmıyorum. Çünkü bize gönüllü olarak yardım eden onlarca psikolog ve doktor var" dedi.
 
Üyelerine İngilizce dışında Fransızca ve İtalyanca ders vermek için çalışma yürüttüklerini de belirten Vieira, "Kızlarımız için önemli olan, İngilizce vizite ücretini ve karşılığında verecekleri hizmeti, müşteriye anlatabilmesi" şeklinde konuştu.

NTV
Haber Tarihi: 09 Ocak 2013 Çarşamba 12:11Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hayat-kadinlarina-bedava-ingilizce-151379-haber/