Kediyi itfaiye ekibi bile çıkaramadı

Gaziantep'te hafif ticari aracın motorunun altına giren kedi yavrusu, önce çevredekilerce, ardından gelen itfaiye ekibince çıkarılamadı.

 

Yetkili servisi arayan sürücü, kedinin bulunduğu yerin hayvana zarar vermeyeceğini öğrenince olay yerinden uzaklaştı.
 
Olay saat 14.00 sıralarında Muammer Aksoy Bulvarı'nda meydana geldi. Bir kişi, hafif ticari aracın motor bölümüne kedi yavrusu girdiğini görüp sürücü Salih Birgül'ü uyardı. Kedinin zarar görmemesi için hafif ticari aracını yol kenarına çeken Salih Birgül, çevredeki vatandaşların da yardımıyla kediyi bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Sopalarla kediyi çıkarmak için uğraşan çevredekiler, daha sonra motor kaputunun yanında "Pisi pisi" diyerek kediyi saklandığı yerden çıkarmak için uğraş verdi. Sonuç alınamayınca bu kez kaputa vurarak kediyi çıkarmak isteyenler oldu. Yine başarılı olunamayınca itfaiyeye haber verildi. Gelen itfaiye ekibi de aracın motorunun alt tarafına sıkışan kediyi çıkarmak için dakikalarca uğraştı. İtfaiyecilerin kedinin çıkarılması için aracın servise götürülmesi gerektiğini söylemesi üzerine Birgül, önce teknik servisi, ardından da sigorta şirketini arayarak yardım istedi.
 
Sürücü telefonla konuşurken, itfaiye görevlileri kedinin motor bölümünden aracın egzoz koruyucusuna doğru hareket ettiğini, motorun çalışmasının kediye zarar vermeyeceğini söylemesi üzerine Birgül aracıyla olay yerinden uzaklaştı.

DHA
Haber Tarihi: 10 Ocak 2013 Perşembe 18:22Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kediyi-itfaiye-ekibi-bile-cikaramadi-151676-haber/