Kartal'ın kalesi seneye Sinan'ın

Milli eldivenin Standart Liege ile sözleşmesisezon sonunda bitiyor. Yönetim, Fulham’dan gelenteklifi reddeden 24 yaşındaki file bekçisi ile anlaşıp kaleyi sağlama almayı planlıyor

 

Ara transferde sol beke Gökhan Süzen’i getirip, ilk nokta atışını yapan, sol ön için ise Nene’den vazgeçip rotasını Salomon Kalou’ya çeviren Beşiktaş, bir yandan gelecek sezonun kadro planlamasını da sürdürüyor. Siyah-beyazlılar bu doğrultuda işe en geriden, yani kaleden başladı ve gündemine Standart Liege’in milli kalecisi Sinan Bolat’ı aldı.
 
CENK’İ yetersiz bulup, sezon başında McGregor’la 2 yıllık sözleşme yapan ancak 30 yaşındaki eldivenin de güven vermemesi nedeniyle gelecek sezon için kaleye takviye yapmak isteyen Beşiktaş için Sinan Bolat, biçilmiş kaftan... Çünkü 24 yaşındaki Sinan’ın hem genç, hem Türk, hem yetenekli hem de sezon sonunda bonservisi elinde olacak.
 
Belçika ekibiyle sözleşmesi mayısta bitecek olan Sinan, sezon başında da Beşiktaş’ın gündemine gelmişti. Ancak o dönemde bu transfer Beşiktaş’ın şartlarına uymamıştı. Başarılı file bekçisiyle şimdiden temasa geçip anlaşma yolunu arayacak olan yönetim, bu transferi bitirmek istiyor.
 
GOLCÜ KALECİ!
17 kez A Milli, 4 kez de Ümit Milli olmak üzere Türkiye’nin 21 maçında kadroda olan Sinan, 2008-09’un devre arasında Genk’ten, Standart Liege’e gelmişti. 2009-10 sezonunda Liege’in AZ Alkmaar ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçının 90+5. dakikasında ileri çıkıp kafayla gol atan ve böylece takımının Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmesini sağlayan Sinan, bu sezon sakatlığı nedeniyle hiç forma giymedi.
 
Son olarak Premier Lig ekiplerinden Fulham’ın yaptığı transfer teklifini reddeden genç eldivenin menajeri Kısmet Eriş, sezon başında oyuncusunun ismi Beşiktaş’la anılırken, birçok kez “Sinan Beşiktaş’a gelir” açıklamasını yapmıştı.

Skorer
Haber Tarihi: 12 Ocak 2013 Cumartesi 10:07Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kartalin-kalesi-seneye-sinanin-151947-haber/