Kayıp Alzheimer hastası ölü bulundu

Uşak'ta, 16 gündür kayıp olan 75 yaşındaki alzheimer hastası Mehmet Keler, evine 10 kilometre mesafedeki ormanlık alanda donmuş olarak bulundu.

 

Karaağaç Mahallesi'nde oturan evli, iki çocuk babası alzhemir hastası Mehmet Keler, geçen 31 Aralık'ta, yakınlarından habersiz evden çıktı. Keler'in akşam eve dönmemesi üzerine yakınları gidebileceği yerlere baktı ancak kendisine ulaşamadı. Bunun üzerine kızları Gülay Topal ve Nuray Keler, jandarmaya kayıp başvurusunda bulunup, Ulusal Medikal Medikal Kurtarma (UMKE) ve Uşak Arama Kurtarma Derneği'nden yardım istedi. Kurtarma ekiplerinin Akse Çamlığı'ndaki tüm aramalar rağmen Keler'e ulaşılamayınca aramalar sonlandırıldı. Keler'in yakınları bastırdıkları el ilanlarını her yere dağıtarak aramalarını sürdürürken, yaşlı adamın evine 10 kilometre mesafedeki Dağyenice Köyü'ndeki ormanlık alanda donmuş olarak köylüler tarafından ölü bulunduğu haberi geldi. Acı haberi alan Keler'in yakınları gözyaşlarına boğuldu.
 
Keler'i cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 

DHA
Haber Tarihi: 16 Ocak 2013 Çarşamba 20:04Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kayip-alzheimer-hastasi-olu-bulundu-152709-haber/