İnternette özel görüntüleri yayınlanınca...

Beşiktaş'ta bulunan işyerinden hırsızlık yapan kişinin, çaldığı bilgisayarının içinde bulunan özel görüntüleri internet üzerinde yayınlandığını iddia eden İzzet Çapa, polise gelerek şikayette bulundu

 

Polis hırsızlığı yapan şüpheli daha önce gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne avukatı ile birlikte gelen İzzet Çapa, Gasp Büro Amirliğinde şikayetiyle ilgili ifade verdi. 
 
Çalınan bilgisayarında bulunan bazı görüntülerin internet ortamında yayınlandığını gördüğünü anlatan İzzet Çapa’nın daha önceden yanında çalışan ve hırsızlık suçundan yakalanan kişinin bu görüntüleri yaymış olabileceğini söylediği öğrenildi. İzzet Çapa, emniyette görüntüleri internet üzerinde yayan kişiden şikayetçi oldu.
 
Gasp Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada görüntüleri yayan şüpheliyi bulmak için soruşturma açıldı. Görüntülerin internete yüklendiği IP numarasının tespitinin ardından şüphelinin kimliğinin belirleneceği öğrenildi.
 
DAHA ÖNCE İŞYERİNE HIRSIZ GİRMİŞTİ
 
Beşiktaş’da yaklaşık 20 gün önce meydana gelen olayda İzzet Çapa’ın işyerine hırsız girmiş ve aralarında bilgisayarının da bulunduğu bazı eşyaları çalınmıştı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturmada bir şüpheliyi gözaltına almıştı. İzzet Çapa’nın yanında daha önce çalıştığı öğrenilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

DHA
Haber Tarihi: 20 Ocak 2013 Pazar 09:45Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/internette-ozel-goruntuleri-yayinlaninca-153243-haber/