Alkol komasından öldü

Çorum'da, birlikte aşırı derecede alkol alıp komaya giren 3 kişiden biri hayatını kaybetti.2 kişinin hastanedeki tedavileri ise sürüyor.

Olay, Çorum'un Sungurlu İlçesi Diğ Çayı yakınlarında meydana geldi. Bölgedeki düğünlerde davul- zurna çalarak geçimlerini söğlayan 40 yaşındaki Şahin Sarma, 39 yaşındai Bekir Tuğurman ve 36 yaşındaki Cuma Sülünoğlu, çay kenarında piknik yaparken aşırı derecede alkol aldı.

Alınan aşırı alkol sonucu Bekir Tuğurman ve Cuma Sülünoğlu, baş dönmesi ve mide bulantısı ile birlikte kendilerinden geçip bayıldı. Bu sırada arkadaşlarını yerde hareketsiz gören ve bilinci açık olan Şahin Sarma, ikisini de otomobile bindirip Sungurlu Devlet Hastanesine götürdü. Sarma da hastanede kendinden geçti. Yapılan kontrollerde üçünün de aşırı alkolden zehirlendikleri tespit edildi. Durumları ağır olduğu için Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak 5.14 promil alkollü olduğu tespit edilen Cuma Sülünoğlu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 
4.18 promill alkollü olan Bekir Tuğurman ve 1.18 promil alkollü Şahin Sarma'nın ise yoğun bakım ünitesine tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Polis, üç kişinin alkol aldığı yerde yaptığı incelemede çok sayıda votka şişesi buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

DHA
Haber Tarihi: 22 Ocak 2013 Salı 19:03Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/alkol-komasindan-oldu-153732-haber/