Kimse Yok Mu, sağlık çalışanlarını unutmadı

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi gönüllüleri, 14 Mart Tıp Bayramı'nda ildeki sağlık çalışanlarını unutmadı.

 

Gönüllüler, hastanelerdeki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtırken, yurt içi ve yurt dışındaki yardım faaliyetlerine katkıda bulunanlara da plaket takdim etti. 
 
Kimse Yok Mu Samsun Şubesi gönüllüleri, Türkiye’de ve dünyada yürütülen yardım faaliyetlerinin en önemli kollarından birini oluşturan sağlık çalışanlarını özel günlerinde yalnız bırakmadı. Kimse Yok Mu Sağlık Birimi'nden sorumlu Şube Başkan Yardımcısı Dr. Ali Osman Katrancı, "Yurt içinde bireysel sağlık yardımları kapsamında ihtiyaç duyulan noktalarda ve yurt dışında sağlık organizasyonlarında görev alan sağlık gönüllülerimiz, bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanında sağlık taraması gerçekleştirdi. Ayrıca yurt dışında Somali’den Endonezya’ya, Arnavutluk’tan Tacikistan’a, Peru’dan Haiti’ye kadar pek çok ülkede yürütülen yardım faaliyetlerine katılım göstererek, binlerce insanın hayata tutunmalarına vesile olmuştur." dedi. 
 
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
 
14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarına karanfil dağıtarak günlerinin kutlandığını belirten Ali Osman Katrancı, "Bu özel günde ihtiyaç sahiplerine gereken desteği veren her konuda bizlere yardımcı olan sağlık çalışanlarımıza da birer plaket hazırladık. Yardımlar sadece maddi olarak değil, manevi olarak da önemli. Bu anlayışla fedakârca mesai gözetmeden Kimse Yok Mu'ya destek veren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Onların desteğiyle biz bir ihtiyaç sahibine daha yardım eli uzatabiliyoruz. İnsanı yaşatma, onların derdine merhem olma ve onların yüzünü gülerken görme hiçbir şeyle ölçülemez." diye konuştu.

CİHAN
Haber Tarihi: 14 Mart 2013 Perşembe 15:08Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kimse-yok-mu-saglik-calisanlarini-unutmadi-162001-haber/